Gå til indhold
Fællesspisning er tilbage!

Nyhed -

Fællesspisning er tilbage!

Smag på mad fra alle verdenshjørner, og mød gæster fra nær og fjern, på tværs af alder, geografi og baggrunde, når Toldkammerets køkken byder på Fællesspisning alle hverdage. Måske møder du din nabo, du ikke kender i forvejen, og måske får du nye venner langsvejs fra.

Menuen finder du på Spisesedlen, maden kommer på bordet kl. 18.00 og du skal være her senest 17.45. Prisen er 75 kr. pr. person.

Vi glæder os til at se dig. 

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Anne Borg

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Kulturhus med lokal forankring og internationalt udsyn

Kulturværftet i Helsingør er Nordsjælland største kulturhus og lægger sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Oplev alt fra intimkoncerter til store udendørsevents med tusindvis af publikummer. Arrangementer for børn, festivaler, stand-up, udstillinger, foredrag og meget mere er på programmet. Spisehuset er Kulturværftets café, som også byder på en fantastisk udsigt til Kronborg og havet. Toldkammeret er byens gamle kulturhus, som lægger scener til koncerter, stand-up og rummer en café og Børnekulturcenteret, som står for de to kulturhuses samlede tilbud til børn og børnefamilier.