Gå til indhold
Familie-keramik i vinterferien

Nyhed -

Familie-keramik i vinterferien

Tag familien og fantasien med, når vi i vinterferien inviterer inden for til vores hyggelige familie-keramik i Billedskolens værksted i Vinterferien. 

Alle kan være med, når vi går på opdagelse i alle de mange muligheder, som leret åbner op for: Fantasifulde kopper, sjove figurer, små fade og skåle, som vi dekorerer med forskellige teknikker, er nogle af de ting, vi skal arbejde med.

Vi laver aftryk af naturen og andre spændende strukturerer, og vi maler med glasur i mange flotte farver.

Tingene vil blive brændt, glaseret og brændt.

Læs mere på om tid, sted og pris på https://kuto.dk/billedskolen/

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Anne Borg

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Kulturhus med lokal forankring og internationalt udsyn

Kulturværftet i Helsingør er Nordsjælland største kulturhus og lægger sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Oplev alt fra intimkoncerter til store udendørsevents med tusindvis af publikummer. Arrangementer for børn, festivaler, stand-up, udstillinger, foredrag og meget mere er på programmet. Spisehuset er Kulturværftets café, som også byder på en fantastisk udsigt til Kronborg og havet. Toldkammeret er byens gamle kulturhus, som lægger scener til koncerter, stand-up og rummer en café og Børnekulturcenteret, som står for de to kulturhuses samlede tilbud til børn og børnefamilier.