Gå til indhold
Oplev Fabräk på Elværket

Nyhed -

Oplev Fabräk på Elværket

Den hårdtslående duo Fabräk er kommet ud af det blå, og allerede efter tre singler har ’Landets mest intense nye liveband’ cementeret sig som et af de mest spændende nye acts herhjemme. I december udsolgte Fabräk to koncerter i henholdsvis København og Aarhus. Nu er de mere end klar til at sparke de musikalske døre ind når de rammer Elværket den 15. april. 

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Anne Borg

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Kulturhus med lokal forankring og internationalt udsyn

Kulturværftet i Helsingør er Nordsjælland største kulturhus og lægger sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Oplev alt fra intimkoncerter til store udendørsevents med tusindvis af publikummer. Arrangementer for børn, festivaler, stand-up, udstillinger, foredrag og meget mere er på programmet. Spisehuset er Kulturværftets café, som også byder på en fantastisk udsigt til Kronborg og havet. Toldkammeret er byens gamle kulturhus, som lægger scener til koncerter, stand-up og rummer en café og Børnekulturcenteret, som står for de to kulturhuses samlede tilbud til børn og børnefamilier.