Gå til indhold
Kulturværftet og 7 andre partnere står bag talentudviklingsprogrammet Popkorn Nordic, der nu åbner op for tilmelding med frist 15. august 2021.
Kulturværftet og 7 andre partnere står bag talentudviklingsprogrammet Popkorn Nordic, der nu åbner op for tilmelding med frist 15. august 2021.

Pressemeddelelse -

Den bedste livemusik fra Sjælland og Skåne skal findes – vi kalder på alle talenter i Nordsjælland!

Så er det nu, at lokale bands og artister skal tilmelde sig talentudviklingsprogrammet POPKORN NORDIC og få mulighed for at møde den danske og svenske musikbranche og spille på de store scener.

Skåne og Sjællands talentlag skal forbindes via livekoncerter, netværksarrangementer og seminardage. Derfor leder POPKORN NORDIC sammen med Kulturværftet og 7 andre musikalske partnere nu efter de bedste lokale bands og artister i København og på hele Sjælland. POPKORN NORDIC er for alle bands og artister, som spiller egne numre uanset genre, og som er bosat på Sjælland eller i Skåne.

POPKORN NORDIC skyder de næste stjerner afsted
Programmet skydes i gang med livekoncerter fra sensommer på toneangivende spillesteder over hele Sjælland. Lyttejuryen bag POPKORN NORDIC sidder allerede nu klar til at udvælge deltagerne. Så hvis man gerne vil ud og spille til efteråret, og man samtidig er klar til at udvikle sig som band/artist sammen med andre dygtige musikacts, så er det nu, man skal tilmelde sig!

Gevinsten for de liveacts, der klarer sig bedst, er et skræddersyet coachingforløb og festivaljobs på Helsingør Festival 2021 og i Sverige. POPKORN NORDIC handler først og fremmest om at udvikle sit musikalske talent. Derfor modtager alle deltagende bands og artister coaching og møder den danske og svenske musikbranche undervejs.

Tilmeldingsfrist 15. august 2021
Tilmelding:
https://kuto.dk/popkorn-nordic-2021-tilmelding/

Links:

www.kuto.dk/popkorn-nordic
https://www.facebook.com/popkornnordic

Yderligere information om POPKORN NORDIC:

Dorte Hartmann, projektleder, dorha@helsingor.dk

POPKORN NORDIC 2021 på vegne af Kulturværftet (DK) og The Tivoli (SE), Studiefrämjandet (SE).

SAMARBEJDSPARTNERE:

Mejeriet i Lund (SE), Skånsk Live (SE), Gimle Roskilde, Tapperiet Køge, Loppen Kbh, Helsingør Festival, HX Festival (SE), Stars Vordingborg, Slagelse Musikhus, Helsingborg/Helsingør samarbejdet, Studiefrämjandets 9 skånske satellitenheder.

Popkorn Nordic fortsætter sit succesfulde forløb i Skåne og på Sjælland i 2021, og tiden er inde til at introducere en ny struktur. I 2021 skifter det danske ejerskab af Popkorn Nordic hænder til Kulturværftet i Helsingør, og vi siger en stor tak til Kultur- og Musikmetropolen, som har haft tøjlerne siden opstarten i 2019.

Emner

Tags


Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Pressekontakt

Anne Borg

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Relateret materiale

Kulturhus med lokal forankring og internationalt udsyn

Kulturværftet i Helsingør er Nordsjælland største kulturhus og lægger sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Oplev alt fra intimkoncerter til store udendørsevents med tusindvis af publikummer. Arrangementer for børn, festivaler, stand-up, udstillinger, foredrag og meget mere er på programmet. Spisehuset er Kulturværftets café, som også byder på en fantastisk udsigt til Kronborg og havet. Toldkammeret er byens gamle kulturhus, som lægger scener til koncerter, stand-up og rummer en café og Børnekulturcenteret, som står for de to kulturhuses samlede tilbud til børn og børnefamilier.

Kulturværftet & Toldkammeret
Allegade 2
3000 Helsingør
Danmark