Gå til indhold
Efterårssæsonen blev kickstartet med besøg af Margrethe Vestager til CLICK AI-dage. Foto: Thinkalike/Kulturværftet
Efterårssæsonen blev kickstartet med besøg af Margrethe Vestager til CLICK AI-dage. Foto: Thinkalike/Kulturværftet

Pressemeddelelse -

Efteråret på Kulturværftet og Toldkammeret: Positive takter fra scene og sal

Det er ikke kun fra musikken på scenerne i Kulturværftet og på Toldkammeret, der lyder særdeles savnede takter. Også tilslutningen blandt publikum er atter opadgående – noget der lige så stille spores i såvel billetsalg som i opbakningen til husenes mange fællesskaber, der bl.a. tæller hverdagenes fællesspisning, foredrag, quizzer og billedskolehold.

Koncerter, foredrag, fællesspisning, workshops, scenekunst, lytte- og læsesaloner, comedy. Selvom kalenderen siger efterår, er der lysere tider på vej for kulturgængerne. Der venter gæsterne på Kulturværftet og i Toldkammeret et bredt og varieret program i efterårssæsonen.

”Som kulturhus er vi er kommet ud på den anden side af pandemien og ser ind i et efterår og et program, der nærmer sig en rekord i udbud af events og arrangementer. Tilslutningen blandt publikum er atter opadgående – noget der lige så stille spores i såvel billetsalg som i opbakningen til husenes mange fællesskaber, der bl.a. tæller hverdagenes fællesspisning, foredrag, quizzer og billedskolehold. På Kulturværftet og Toldkammeret ser vi nu frem til at atter at byde indenfor i vores huse, scener og køkkener og til atter at kunne byde på glædelige gensyn med kulturen og hinanden,” udtaler konstitueret leder af Kulturværftet og Toldkammeret, Søs Krogh Vikkelsøe.

Et stærkt koncert-lineup

Internationale stjerner som guitarlegenden Lee Ritenour og de svenske superstjerner Atomic Swing kan opleves i et tætpakket koncertprogram, hvor også lokale stemmer som bl.a. Stig Skovlind & Kaffeorkestret og Signe Svendsen er i koncertkalenderen. Endnu er der også billetter til nogle af musikscenes stjerneskud med internationale ambitioner som bl.a. Calby, Scarlet Pleasure og Lydmor. Glædelige gensyn venter også med stærke klassikere som Jesper Binzer, Ida Corr og Lis Sørensen.

Comedy for fulde sale

Trænger man til at strække smilebånd og træne lattermusklerne byder efterårsprogrammet på masser af comedy. Her kan man bl.a. glæde sig til Christian Fuhlendorffs show Det Sjovt, Adam og Nohas Farvel & Tjak, Linda P med Sabotagehunger og debatainer Sanne Søndergaards spidende satire i showet Selvsær.

Lyttesaloner og foredrag

I efteråret fortsætter de populære lyttesaloner, hvor gæsterne bl.a. kan glæde sig til at komme bagom og møde folkene bag legendariske Radio Rita, R8DIO, Mors afskedsbrev og Tværs. Og er man til det talte og skrevne ord, byder programmet bl.a. på et møde med Oscar-vindende Thomas Vinterberg, forfatteraftener i Toldkammeret, Words-aftener samt NORD Nordisk Litteraturfestival.

Fællesskaberne venter

Kultur skaber fællesskaber – og fællesskaber skaber kultur. På Kulturværftet og Toldkammeret glæder vi os over at være tilbage med åbne huse, scener og køkkener og til atter at kunne byde inden for til glædelige gensyn med kulturen og hinanden. Se hele efterårets program på www.kuto.dk

Emner

Tags

Regions


Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Pressekontakt

Anne Borg

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Relateret materiale

Kulturhus med lokal forankring og internationalt udsyn

Kulturværftet i Helsingør er Nordsjælland største kulturhus og lægger sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Oplev alt fra intimkoncerter til store udendørsevents med tusindvis af publikummer. Arrangementer for børn, festivaler, stand-up, udstillinger, foredrag og meget mere er på programmet. Spisehuset er Kulturværftets café, som også byder på en fantastisk udsigt til Kronborg og havet. Toldkammeret er byens gamle kulturhus, som lægger scener til koncerter, stand-up og rummer en café og Børnekulturcenteret, som står for de to kulturhuses samlede tilbud til børn og børnefamilier.

Kulturværftet & Toldkammeret
Allegade 2
3000 Helsingør
Danmark