Gå til indhold
Fællesspisning i Toldkammeret - for alle
Fællesspisning i Toldkammeret - for alle

Pressemeddelelse -

​Fællesspisning i Toldkammeret er for alle

Den sidste uge af april går Toldkammeret til kamp mod ensomheden. Det er i anledningen af den officielle Ensomhedsuge i Danmark. Byens gamle toldkammer slår døre og arme ud på vid gab og inviterer til fællesspisning i de hyggelige og historiske rammer, hvor vi sammen hjælpes ad med at ”Slå Ensomheden Hjem”.

Hvordan kan du hjælpe?

For at lykkes i kampen mod ensomhed har vi brug for din hjælp. Du kan hjælpe ved at være ekstra opmærksom på, om der er ensomme i dit netværk, som skal med til vores hyggelige fællesspisning i Toldkammeret. Hvis du er alene, så vil vi opfordre dig til at kigge forbi, og opleve den venlige og hyggelige stemning, der er til vores Fællesspisning arrangementer. Ikke bare på tirsdag, men hver gang eneste gang. 

Tid: Tirsdag den 24. apr.

Sted: Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør Kommune

Program:

Klippe-Klistre-Værksted fra kl. 17.00
Fællesspisning fra kl. 18.00 – hovedret: 50 kr.
Slut kl. 19.30

Emner


Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Pressekontakt

Anne Borg

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Relateret materiale

Kulturhus med lokal forankring og internationalt udsyn

Kulturværftet i Helsingør er Nordsjælland største kulturhus og lægger sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Oplev alt fra intimkoncerter til store udendørsevents med tusindvis af publikummer. Arrangementer for børn, festivaler, stand-up, udstillinger, foredrag og meget mere er på programmet. Spisehuset er Kulturværftets café, som også byder på en fantastisk udsigt til Kronborg og havet. Toldkammeret er byens gamle kulturhus, som lægger scener til koncerter, stand-up og rummer en café og Børnekulturcenteret, som står for de to kulturhuses samlede tilbud til børn og børnefamilier.

Kulturværftet & Toldkammeret
Allegade 2
3000 Helsingør
Danmark