Gå til indhold
Lørdag den 18. september fyrer NORD op under den levende litteratur. Foto: Oskar Hanska
Lørdag den 18. september fyrer NORD op under den levende litteratur. Foto: Oskar Hanska

Pressemeddelelse -

NORD – Nordisk Litteraturfestival er klar til at gå i luften i 2021

Lørdag den 18. september fyrer NORD atter op under den levende litteratur, når festivalen slår dørene op for en intens dag med nogle af Nordens mest spændende forfattere netop nu.

I dag sættes billetterne til festivalen i salg, og der er grund til at sikre sig en billet allerede nu.

”Det er virkelig glædeligt, at vi kan afholde en festival, der dyrker det sociale nærvær oven på et år med nedlukninger. Hele samfundet er selvfølgelig endnu præget af Covid19-situationen, og det tager vi også konsekvensen af. Derfor udspiller festivalen sig i år over en dag og indeholder et mere komprimeret program. NORD -21 bliver afholdt i en lidt mindre, men ikke mindre eksklusiv, udgave,” siger festivalleder Gro Frank Rasmussen.

Festivalen har siden 2016 præsenteret publikum for stærke forfattere som Kjell Westö, Dag Solstad, Audur Ava Ólafsdóttir, Søren Ulrik Thomsen, Jessie Kleemann, Sjón, Linda Boström Knausgård, Lars Saabye Christensen, Ida Jessen, Hallgrímur Helgason, Vigdis Hjorth, Klas Östergren, Jonas Hassen Khemiri og Helle Helle. I år bliver ingen undtagelse.

Programmet vil løbende blive offentliggjort over de næste par måneder.

Billetter til NORD – Nordisk Litteraturfestival 2021 kan købes fra torsdag d. 6. maj på billetten.dk

NORD – Nordisk Litteraturfestival finder sted på biblioteket og kulturhuset Kulturværftet i Helsingør. Læs mere på nordfestival.dk

Spørgsmål vedrørende festivalen kan rettes til:

Gro Frank Rasmussen, festivalleder: (+45) 25 31 36 58 / gfr65@helsbib.dk

Anne Borg, presseansvarlig (+45) 41 86 94 23 / abo03@helsingor.dk

Emner

Tags


Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Pressekontakt

Anne Borg

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Kulturhus med lokal forankring og internationalt udsyn

Kulturværftet i Helsingør er Nordsjælland største kulturhus og lægger sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Oplev alt fra intimkoncerter til store udendørsevents med tusindvis af publikummer. Arrangementer for børn, festivaler, stand-up, udstillinger, foredrag og meget mere er på programmet. Spisehuset er Kulturværftets café, som også byder på en fantastisk udsigt til Kronborg og havet. Toldkammeret er byens gamle kulturhus, som lægger scener til koncerter, stand-up og rummer en café og Børnekulturcenteret, som står for de to kulturhuses samlede tilbud til børn og børnefamilier.

Kulturværftet & Toldkammeret
Allegade 2
3000 Helsingør
Danmark