Gå til indhold
Ny scenekunst-satsning melder alt udsolgt

Pressemeddelelse -

Ny scenekunst-satsning melder alt udsolgt

Positive takter for performancen Artificial Awakening, der i morgen og de følgende dage frem til og med 30. maj præsenterer fremtidens bud på scenekunst. Holdet bag med Mads Damsbo, Makropol, og Jacob La Cour, JACOB LACOUR STUDIO i spidsen, kan nemlig melde udsolgt til de mange forestillinger. 

Artificial Awakening vil som den første af sin slags foregå både fysisk og virtuelt, så publikum på tværs af geografi kan opleve den samtidigt. Den spiller fysisk på Kulturværftet i Helsingør og virtuelt hos Bombina Bombast i Malmø, i Huset CPH i Magstræde København og ved Nordiak Teaterlaboratorium - Odin Teatret i Holstebro. 

Den er en del af det større initiativ XR BLACK BOX bakket op af flere betydelige danske scenekunstaktører, som fx Teater Sort/Hvid, Hotel Pro Forma og Det Kongelige Teater.

Emner

Tags


Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Pressekontakt

Anne Borg

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Kulturhus med lokal forankring og internationalt udsyn

Kulturværftet i Helsingør er Nordsjælland største kulturhus og lægger sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Oplev alt fra intimkoncerter til store udendørsevents med tusindvis af publikummer. Arrangementer for børn, festivaler, stand-up, udstillinger, foredrag og meget mere er på programmet. Spisehuset er Kulturværftets café, som også byder på en fantastisk udsigt til Kronborg og havet. Toldkammeret er byens gamle kulturhus, som lægger scener til koncerter, stand-up og rummer en café og Børnekulturcenteret, som står for de to kulturhuses samlede tilbud til børn og børnefamilier.

Kulturværftet & Toldkammeret
Allegade 2
3000 Helsingør
Danmark