Gå til indhold
Kolonien (SE) er et af de mange live acts, du kan opleve som en del af sommerprogrammet fra Kulturværftet denne sommer. Foto: Kulturværftet/PR
Kolonien (SE) er et af de mange live acts, du kan opleve som en del af sommerprogrammet fra Kulturværftet denne sommer. Foto: Kulturværftet/PR

Pressemeddelelse -

Oplevelser for hele familien på Kulturværftet denne sommer

Der er masser af kulturoplevelser til dig denne sommer, hvad enten du er lille eller stor, ung eller ældre, dig selv eller sammen med flere, i Helsingør eller ude i den vide verden. Vi har nemlig pakket masser af kulturoplevelser, som du kan nyde LIVE hos os på vores scener og i vores huse – eller digitalt, når du er på ferie udenbys.

Torsdagskoncerter i Toldkammeret

Sommeren igennem kan du opleve række stærke navne inden for blues, garage, country og folk, der lægger vejen forbi til Torsdagskoncerter i Toldkammeret. Oplev bl.a. Mojo Hands (DK), Sara Grabow og Nour Amora (DK/SY), Bror Gunnar Jansson (SE) og Marianne Van Toornburg & Melankolikerne (DK) og Kolonien (SE). Læs mere >>

Kreativitet for små og store

Billedskolens kurser og workshops giver mulighed for at udfolde kreativiteten inden for alt fra manga-tegning til karakter- og figurdesign. Hyg og Byg lægger rammer og grej til sjove byggeprojekter i Toldkammergården – alt du skal medbringe er faktisk fantasien. Og så er der loppemarked og lyrikoplæsning i Billedskolens store værksted – af unge for unge, når der er Lopper & Lyrik. Se hele billedskolens program her

Quiz og klangbad

Trænger du til at træne de små grå og udfordre hjernecellerne med lidt disco-glimmer og grand prix-nostalgi, så er der rig mulighed, når Henrik Milling er vært for Quiz eller resten i håret. Og har du mere brug for at tune ud og koble af er Klangbad med Anne Viese oplagt.

Fra Mandagsjam til Open Mic

Er du selv musiker, eller har du skrivebordsskuffen fuld af gode sange, så kig forbi, når der er Mandagsjam i Toldkammeret. Her har musikere mulighed for at mødes og jamme på vores scene. Eller vær med til singer-song-writer-aften, når der er Open Mic. Aftenens vært guider sangskriverne såvel som publikum igennem en aften, hvor intet er planlagt på forhånd, og hvor alt kan ske.

Smag og stemning

Skal dit kulturbesøg garneres med et godt måltid, står vores dygtige kokke i køkkenet i vores hyggelige Spisekammer klar med dejlige smagsoplevelser. Og så ruller vi naturligvis foodtrucken ud og fylder den med lækkerier, så du også kan nyde spisningen udenfor.

Tag Kulturværftet med på ferie

Er du ikke lige i Helsingør denne sommer, har vi samlet en lille digital kuffert fyldt med kultur til hele familien. Køb fx Billedskolen materialeposer to-go på kuto.dk og følg billedskolens digitale kurser i sommerhuset. Eller lyt til vores nye podcastserie om historien om huset på havnen, der lanceres i slutningen af juni. Lyt til koncert-klassikere fra Kulturværftet, og få tips og opskrifter fra Spisekammeret.

Find hele vores sommerprogram, menuer, åbningstider og lyttetips på kuto.dk/sommer

Emner

Tags


Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Pressekontakt

Anne Borg

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Relateret materiale

Kulturhus med lokal forankring og internationalt udsyn

Kulturværftet i Helsingør er Nordsjælland største kulturhus og lægger sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Oplev alt fra intimkoncerter til store udendørsevents med tusindvis af publikummer. Arrangementer for børn, festivaler, stand-up, udstillinger, foredrag og meget mere er på programmet. Spisehuset er Kulturværftets café, som også byder på en fantastisk udsigt til Kronborg og havet. Toldkammeret er byens gamle kulturhus, som lægger scener til koncerter, stand-up og rummer en café og Børnekulturcenteret, som står for de to kulturhuses samlede tilbud til børn og børnefamilier.

Kulturværftet & Toldkammeret
Allegade 2
3000 Helsingør
Danmark