Gå til indhold
Den 6. september slår BGK ArtLab dørene i Toldkammeret op for de første elever. Foto: Kulturværftet
Den 6. september slår BGK ArtLab dørene i Toldkammeret op for de første elever. Foto: Kulturværftet

Pressemeddelelse -

Overvældende optag på ny BGK ArtLab-uddannelse i Helsingør

Mere sammenhængskraft mellem ungeuddannelsesområdet og de kreative erhverv; Det er en af driverne bag tiltaget BGK Artlab – et nyt 3-årigt billedkunstnerisk grundkursus for unge mellem 15-25 år – som Kulturværftet lancerer til efteråret 2021 i hjertet af Helsingør.

Lørdag den 5. juni var der så optagelsesprøve på uddannelsen, og i alt kom 15 unge kunstinteresserede unge igennem nåleøjet.

”Det har været en utrolig fin rekrutteringsproces, hvor vi med strategisk kommunikation, dialogmøde med ungdomsuddannelserne, events i unge højde, og aktive unge brugere af Toldkammerets værksteder og atelieer har formået at samle et meget kvalificeret ansøgerfelt i alderen 17-21 år. Det lover godt for BGK Artlab, at vi også har modtaget ansøgere fra København. Målet er, at vi får en høj faglig uddannelse, som tiltrækker unge fra hele regionen”, udtaler Mini Blume, leder af Billedskolen og BGK Artlab i Toldkammeret.

Den 6. september slår BGK ArtLab dørene i Toldkammeret op for de første elever. Læs mere om Kulturværftets uddannelse BGK ArtLab på https://kuto.dk/bgk-artlab/

Emner

Tags


Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Pressekontakt

Anne Borg

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Relateret materiale

Kulturhus med lokal forankring og internationalt udsyn

Kulturværftet i Helsingør er Nordsjælland største kulturhus og lægger sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Oplev alt fra intimkoncerter til store udendørsevents med tusindvis af publikummer. Arrangementer for børn, festivaler, stand-up, udstillinger, foredrag og meget mere er på programmet. Spisehuset er Kulturværftets café, som også byder på en fantastisk udsigt til Kronborg og havet. Toldkammeret er byens gamle kulturhus, som lægger scener til koncerter, stand-up og rummer en café og Børnekulturcenteret, som står for de to kulturhuses samlede tilbud til børn og børnefamilier.

Kulturværftet & Toldkammeret
Allegade 2
3000 Helsingør
Danmark