Gå til indhold
Stig Skovlind spiller afrejsekoncert på Kulturværftet

Pressemeddelelse -

Stig Skovlind spiller afrejsekoncert på Kulturværftet

Den lokale sangskriver Stig Skovlind, der er kendt for sin blanding af dansk poesi og musik fra varmere himmelstrøg, spiller hvad han selv kalder afrejsekoncert fredag den 10. september på Kulturværftet. 10 dage senere drager han nemlig ud på et længerevarende ophold i Cuba.

”Jeg har fået en dybere tilknytning til Cuba, og jeg har lært mig spansk under corona-tiden. Jeg skal på den måde nu ud og bo og leve side om side med mine cubanske venner i en længere periode. Og det på et tidspunkt, hvor landet er i knæ, med medicinmangel, fødevaremangel og mangel på en række andre vitale ting. Det kan umiddelbart lyde som en dum ide, men jeg har faktisk allerede ventet i 18 måneder på at komme afsted, og da jeg ikke er helt ung længere er tiden inde til at komme afsted”, fortæller Stig Skovlind.

Op til afrejsen har Stig en EP på vej, som har fået titlen Nattog til Havana. Fra denne EP er der allerede udsendt to succesfulde singler - Jeg skal hilse fra Havana og Lille danserinde. Begge sange har løftet hans repetoire og tilstrømningen til hans koncerter. Den stærke danske lyrik tilsat tydelig inspiration fra Skovlinds rejser i Latinamerika har bragt ham et unikt sted hen i dansk musik.

Stig Skovlind kan opleves live på Kulturværftet, når han med sit fremragende orkester – Kaffeorkestret – for tredje år i træk indtager Store Scene. Publikum kan glæde sig til endnu en velbesøgt og meget stemningsfuld koncerter. Foruden orkester har Stig også danserinden Deili Rojas fra Cuba med, som man vil kunne genkende fra musikvideoen Lille danserinde.

Kaffeorkestret består af:
Stig Skovlind - vokal

Claudia Campagnol - piano og vokal

Nicolai Levring - guitar

Asger Steenholdt - bas

Jesper Nørløv - percussion

Niclas Campagnol - trommer

Emner

Tags

Regions


Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Pressekontakt

Anne Borg

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Relateret materiale

Kulturhus med lokal forankring og internationalt udsyn

Kulturværftet i Helsingør er Nordsjælland største kulturhus og lægger sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Oplev alt fra intimkoncerter til store udendørsevents med tusindvis af publikummer. Arrangementer for børn, festivaler, stand-up, udstillinger, foredrag og meget mere er på programmet. Spisehuset er Kulturværftets café, som også byder på en fantastisk udsigt til Kronborg og havet. Toldkammeret er byens gamle kulturhus, som lægger scener til koncerter, stand-up og rummer en café og Børnekulturcenteret, som står for de to kulturhuses samlede tilbud til børn og børnefamilier.

Kulturværftet & Toldkammeret
Allegade 2
3000 Helsingør
Danmark