Gå til indhold
Kulturværftet danner rammen, når Suspekt lægger vejen forbi og giver koncert den 29. oktober.
Kulturværftet danner rammen, når Suspekt lægger vejen forbi og giver koncert den 29. oktober.

Pressemeddelelse -

Suspekt klar til Helsingør - spiller 29. oktober på Kulturværftet

For et år siden udgav Suspekt deres måske bedste og mest velproducerede album til dato. Men corona kom i vejen, og albummet fik aldrig det liv, bandet ønskede. Som Emil fra bandet udtrykker det: ”Vi har det som løver i et bur og har absolut ikke glemt jer. Vi har lyst til at smadre alt omkring os, for igen at komme ud og mærke friheden og hinanden.” Det får Suspekts fans så rig lejlighed til at opleve, når bandet i efteråret tager på en tour, der bl.a. bringer dem til Kulturværftets Store Scene fredag den 29. oktober.

Tilbage til start

Lysten til at skabe et mere intimt rum mellem Suspekt og deres fans, kombineret med den situation, alle har været mærket af det forgangne år, har gjort, at 2021 ifølge bandet bliver året, hvor de skal udleve og dele den oplevelse med fansne. ”Vi har savnet at komme tilbage til vores beats, og dér hvor det hele startede. Vi har længe haft et ønske om at skabe noget, der står i kontrast til de store koncerter. Helt råt og uden at være indsmurt i andet end dét, som oprindeligt var intentionen med musikken, da den blevet lavet,” fortæller Emil Simonsen.

Suspekt ind til benet

”De tunge beats kun kombineret med os tre på scenen. Sammen med jer skal vi svøbes i det reneste Suspekt. Sammen skal vi opleve den jomfruelige glæde ved det første møde med musikken, som da den blev skabt. En lyst, vi længe har haft, men først nu hopper vi ud i det,” lyder det fra bandet.

Det bliver med garanti Suspekt helt ind til benet, når kommer til Kulturværftet. Salgsstarten går den 26. maj 2021 på www.kuto.dk/suspekt

Tid: Fredag den 29. oktober kl. 21.00

Sted: Kulturværftet, Store Scene, Allegade 2, Helsingør

Billetter: 325 kr. på kuto.dk

Emner

Tags


Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Pressekontakt

Anne Borg

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Relateret materiale

Kulturhus med lokal forankring og internationalt udsyn

Kulturværftet i Helsingør er Nordsjælland største kulturhus og lægger sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Oplev alt fra intimkoncerter til store udendørsevents med tusindvis af publikummer. Arrangementer for børn, festivaler, stand-up, udstillinger, foredrag og meget mere er på programmet. Spisehuset er Kulturværftets café, som også byder på en fantastisk udsigt til Kronborg og havet. Toldkammeret er byens gamle kulturhus, som lægger scener til koncerter, stand-up og rummer en café og Børnekulturcenteret, som står for de to kulturhuses samlede tilbud til børn og børnefamilier.

Kulturværftet & Toldkammeret
Allegade 2
3000 Helsingør
Danmark