Gå til indhold
Tag på musikalsk vandretur

Pressemeddelelse -

Tag på musikalsk vandretur

Under titlen Unlock Music inviterer Kulturværftet og JazzDanmark atter publikum med på en musikalsk vandretur i naturen. Det sker den 30. september, hvor der til den musikalske vandretur er linet hele fire jazz-koncerter op. 

Unlock Music er et projekt, som under nedlukningen af spillestederne i 2020 afprøvede potentialet i guidede jazzkoncert-gåture for mindre grupper af publikummer, der bevæger sig mellem flere korte koncerter i det fri. Projektet blev en succes, og derfor gentages det nu flere steder i landet. Til Unlock Music-koncerten i Helsingør 30. september kan man opleve:

We Go Where We Go

Ved Carolyn Goodwin trio

Mette Juul

Mette Juul (vokal), Anders Fjeldsted (kontrabas), Snorre Kirk (trommer) og Peter Rosendal (melodika)

dk.mette-juul.com

Benita Haastrup Trio med Christina Dahl

Benita Haastrup (trommer), Kaare Munkholm (vibrafon), Jens Skou Olsen (kontrabas) og Christina Dahl (saxofon)

www.benita.dk

Lars Bech Pilgaard solo

cargocollective.com/larsbechpilgaard

Eliel Lazo Trio

Eliel Lazo (percussion og vokal), William Zacharias (guitar og vokal) og Thomas Vang (kontrabas).

www.eliellazo.com

***

Unlock Music er muliggjort med økonomisk støtte fra Augustinus Fonden og midler fra Statens Kunstfond.

Emner

Tags

Regions


Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Pressekontakt

Anne Borg

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Relateret materiale

Kulturhus med lokal forankring og internationalt udsyn

Kulturværftet i Helsingør er Nordsjælland største kulturhus og lægger sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Oplev alt fra intimkoncerter til store udendørsevents med tusindvis af publikummer. Arrangementer for børn, festivaler, stand-up, udstillinger, foredrag og meget mere er på programmet. Spisehuset er Kulturværftets café, som også byder på en fantastisk udsigt til Kronborg og havet. Toldkammeret er byens gamle kulturhus, som lægger scener til koncerter, stand-up og rummer en café og Børnekulturcenteret, som står for de to kulturhuses samlede tilbud til børn og børnefamilier.

Kulturværftet & Toldkammeret
Allegade 2
3000 Helsingør
Danmark