Gå til indhold
DR Big Band med Bobo Moreno og Shirly i front er en af de mange muligheder for at komme i rette julestemning på Kulturværftet & Toldkammeret.
DR Big Band med Bobo Moreno og Shirly i front er en af de mange muligheder for at komme i rette julestemning på Kulturværftet & Toldkammeret.

Pressemeddelelse -

​Varm op til julen 2018 på Kulturværftet & Toldkammeret

Der er lagt op til masser af julerier optil og henover julen 2018 på Kulturværftet og i Toldkammeret med hele fire store julekoncerter. Derudover lancerer husene et gavekort til dem, der måtte have lyst til at lægge et grin, et gys eller en anden god, gribende eller glædelig oplevelse under juletræet i år.

Julen synges ind med Julie Berthelsen

Præcis en måned før juleaften synger Julie Berthelsen julen ind på Kulturværftets Store Scene. Koncerten vil byde  på både gammelt og velkendt materiale og en række mindre kendte og særligt udvalgte, smukke julesange. Det hele garneres med Julies varme personlige historier, som spinder en julerød-tråd gennem aftenen.

Tid: 24. november 2018, kl. 20.00

Sted: Kulturværftet, Store Scene

Billetter: 295 kr. på www.kuto.dk

DR Big Band byder på jazzet julestemning

Misteltenen er strategisk placeret, og julebarometeret kommer helt op i det røde felt, når DR Big Band lægger vejen forbi Kulturværftet i en koncert fyldt af blues, inderlig jule-soul og råswingende klassikere fra bl.a. bandets to albums Merry Christmas, Baby og Jazzin’ Around Christmas. Årets ”Merry Christmas”-vært er skuespilleren Jens Jacob Tychsen, kendt fra bl.a. Badehotellet og Rejseholdet, og sammen med sangerne Bobo Moreno og Szhirley byder han og DR Big Band velkommen til en koncert, der garanterer swingende julestemning!

Tid: 1. december 2018 20.00

Sted: Kulturværftet / Store Scene

Billetter: 250 kr. på www.kuto.dk

BHO (Beverly Hills Orchestra) 2. og 3. juledag

Der er nogle, der går op i, om vi får en hvid jul, og så er der andre, for hvem det er vigtigt, at vi får BHO til jul. De traditionsrige og festlige koncerter med Beverly Hills Orchestra, der er navnet bag BHO-forkortelsen, er heldigvis sikret igen i år. Traditionen tro skal man være hurtig på aftrækkeren, hvis man vil sikre sig en billet.

Tid: 26. december 2018 21.00 - 27. december 2018 21.00

Sted: Toldkammeret

Billetter: 220 kr. på www.kuto.dk

Gavekort – læg gys, grin eller glæde under juletræet

Er man allerede kommet i julestemning men mangler gaverne, er der mulighed for at lægge alt fra grin, gys eller en andre gode, gribende eller glædelige oplevelser under juletræet i år. Kulturværftet & Toldkammeret lancerer nemlig julegavekort, hvis man skulle have lyst til at forkæle andre med en kulturel oplevelse i julegave.

Læs mere på www.kuto.dk/gavekort

Emner

Kategorier


Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Pressekontakt

Anne Borg

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Kulturhus med lokal forankring og internationalt udsyn

Kulturværftet i Helsingør er Nordsjælland største kulturhus og lægger sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Oplev alt fra intimkoncerter til store udendørsevents med tusindvis af publikummer. Arrangementer for børn, festivaler, stand-up, udstillinger, foredrag og meget mere er på programmet. Spisehuset er Kulturværftets café, som også byder på en fantastisk udsigt til Kronborg og havet. Toldkammeret er byens gamle kulturhus, som lægger scener til koncerter, stand-up og rummer en café og Børnekulturcenteret, som står for de to kulturhuses samlede tilbud til børn og børnefamilier.