Gå til indhold
Sveriges ukronede popdronning på eksklusivt besøg på Kulturværftet 11. december. Foto: Kulturværftet PR
Sveriges ukronede popdronning på eksklusivt besøg på Kulturværftet 11. december. Foto: Kulturværftet PR

Pressemeddelelse -

Veronica Maggio aktuel med ny musik og koncert på Kulturværftet lørdag den 11. december

Veronica Maggio er siden debuten i 2006 blevet rost til skyerne af journalister og fans, har vundet alle de priser, der kan vindes og opnået utrolig kommerciel succes med sine seks anmelderroste albums. Alle albums er gået platin og har opnået over 1 milliard streams. Hun er uden tvivl en af Sveriges største kunstnere og en sand ’popdrottning’. Nu udgiver hun et helt nyt album og tager på en længe ventet turné, der bringer hende til Kulturværftet 11. december.

I 2019 udkom albummet Fiender är tråkigt, der straks blev en succes blandt både fans og kritikere med singlerne Tillfälligheter og Kurt Cobain m.fl. Da Veronica skulle optræde med albummet, overtog hun Gröna Lund i Stockholm tre nætter i træk – noget, der aldrig var blevet gjort før. I løbet af tre magiske aftener kom der i alt 51.000 mennesker, hvilket blev en ny publikumsrekord for Grönan (Louis Armstrongs koncert i 1962 havde den gamle rekord på 35.000 besøgende).

Nu er Sveriges ukronede pop-dronning atter aktuel med ny musik. Singlen På En Buss er netop udkommet, og den 29. oktober udgives første del af hendes syvende album Och som vanligt händer det något hemskt.

”Jeg har været på eller af en turbus så mange gange og været usikker på, om jeg længtes efter at tage afsted eller hjem. Jeg har været i en festivalrus med glitter og tåregas i luften og græd uden at være sikker på hvorfor. Min nye single På en buss handler om, når man ser tingene tydeligt for en gangs skyld”, siger Veronica.

Nu er det altså klart, at hun skal på en lyn-booket turné i december, som også bringer hende på et eksklusivt Helsingør besøg på Kulturværftet den 11. december.

Om koncerten:

Tid: Lørdag den 11. december, kl. 20.00

Sted: Kulturværftet, Store Scene, Allegade 2 i Helsingør

Billetter til 360 kr. på

https://kuto.dk/program/veronica-maggio

Emner

Regions


Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Pressekontakt

Anne Borg

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Relateret materiale

Kulturhus med lokal forankring og internationalt udsyn

Kulturværftet i Helsingør er Nordsjælland største kulturhus og lægger sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Oplev alt fra intimkoncerter til store udendørsevents med tusindvis af publikummer. Arrangementer for børn, festivaler, stand-up, udstillinger, foredrag og meget mere er på programmet. Spisehuset er Kulturværftets café, som også byder på en fantastisk udsigt til Kronborg og havet. Toldkammeret er byens gamle kulturhus, som lægger scener til koncerter, stand-up og rummer en café og Børnekulturcenteret, som står for de to kulturhuses samlede tilbud til børn og børnefamilier.

Kulturværftet & Toldkammeret
Allegade 2
3000 Helsingør
Danmark